۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۹:۲۲

در گفت و گو با مهر مطرح شد؛

وضعیت بودجه میراث فرهنگی مساعد نیست/ لزوم تکمیل پروژه‌های گردشگری

وضعیت بودجه میراث فرهنگی مساعد نیست/ لزوم تکمیل پروژه‌های گردشگری

اراک - مدیر کل میراث فرهنگی استان مرکزی با تاکید بر تکمیل پروژه های نیمه تمام گردشگری استان گفت: هنوز اعتبارات سال جاری میراث فرهنگی استان ابلاغ نشده و در مجموع وضعیت بودجه ای مساعد نیست.

سید محمد حسینی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اولویت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی در سال ۱۳۹۵، سرمایه گذاری در راستای تکمیل پروژه های نیمه تمام گردشگری استان در بخش های خصوصی و دولتی است تا بتواند در سال جاری آن ها را به بهره برداری برساند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی افزود: برای پشتیبانی از بخشی از این پروژه های نیمه تمام خصوصی، به سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار نیاز است.

حسینی ادامه داد: امیدواریم در سال جاری تسهیلات دولت به این بخش ها اختصاص یابد تا این پروژه ها تکمیل و به بهره برداری برسند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی، همچنین از پیگیری برای معرفی محلات به عنوان شهر ویژه گردشگری در کشور خبر داد و افزود: در سال جاری پیگیر این موضوع هستیم که با تصویب دولت، محلات به عنوان شهر ویژه گردشگری شناخته شود.

حسینی افزود: در کشور برخی شهرها به عنوان شهرهای برجسته از نظر جذب گردشگر و به عنوان پایگاه و شهر ویژه گردشگری شناخته می شوند و در تلاش هستیم این موضوع برای شهر محلات نیز اتفاق بیفتد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی مرمت آثار باستانی را از جمله برنامه های دیگر سال ۱۳۹۵ این اداره کل عنوان کرد.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت بودجه سال ۱۳۹۵ این اداره کل اشاره کرد و تصریح کرد: هنوز اعتبارات سال جاری این اداره کل ابلاغ نشده ولی در مجموع شرایط و وضعیت بودجه ای خوب نیست.

اعتبارات عمرانی میراث فرهنگی جوابگوی مرمت بناهای تاریخی نیست

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: اعتبارات عمرانی میراث فرهنگی برای مرمت بناهای تاریخی جوابگو نیست و رسیدگی به وضعیت آثار و تاریخی در حال تخریب استان نیاز به تخصیص بودجه کافی دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی در زمینه گردشگری روستایی در استان افزود: متاسفانه بسیاری از روستاهای استان مرکزی که ظرفیت های گردشگری دارند تخریب و خالی از سکنه شده اند یا در حال تخریب هستند و از این استعداد استان در حوزه جذب گردشگر متاسفانه بهره گرفته نشده است.

حسینی تصریح کرد: استان مرکزی در کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب کشور قرار دارد و با توجه به خیل عظیم مسافرانی که هر ساله از این استان عبور می کنند، باید ظرفیت های آشنایی مسافران با بناهای تاریخی و مناطق گردشگری استان فراهم شود و شرایط درآمدزایی از حوزه گردشگری، مانند بسیاری از دیگر استان ها در استان مرکزی نیز مهیا شود.

وی بیان داشت: مقرر بود تا پایان سال ۹۴ در تمامی شهرستان های استان بازارچه صنایع دستی راه اندازی شود اما با توجه به کمبود بودجه، فعلا در ساوه و دلیجان راه اندازی شده و در سایر شهرهای استان نیز در دست اقدام است و در صورت تخصیص اعتبار انجام خواهد شد.

گفتنی است ازتعداد دو هزار اثر تاریخی شناسایی شده در استان مرکزی تاکنون ۸۵۰ اثر ثبت ملی شده اند.

کد خبر 3609084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha